Delain

Napsal Hudbametal.bloger.cz (») v pondělí 9. 5. 2011 v kategorii Delain, přečteno: 5558×
Zaujalo mě : eetgo.cz = eet zdarma a onlinedelain/delain.jpg

Biografie

Původ: Nizozemsko

Žánr: Symphonic metal
          Gothic rock

Aktivní roky: 2002 - dodnes

Současní členové: Charlotte Wessels
                               Martijn Westerholt
                               Ewout Pieters
                               Sander Zoer
                               Otto Schimmelpenninck van der Oije

Bývalí členové: Rob Van Der Loo
                          Ronald Landa
                          Ray van Lente
                          Roy van Enkhuyzen
                          Frank van der Meijden  
                          Anne Invernizzi
                          Martijn Willemsen
                          Tim Kuper

Vydavatel: -

Oficiální stránky: http://www.delain.nl

Diskografie

Alba

2006 - Lucidity
2009 - April Rain

Singly

2006 - Frozen
2007 - See Me In Shadow
2008 - The Gathering
2009 - April Rain
2009 - Stay Forever

Demo

2002 - Amenity

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad
Facebook MySpace Google Twitter Topčlánky.cz Linkuj.cz Jagg.cz Vybrali.sme.sk Del.icio.us

Komentáře

Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
[*1*] [*2*] [*3*] [*4*] [*5*] [*6*] [*7*] [*8*] [*9*] [*10*] [*11*] [*12*] [*13*] [*14*] [*15*] [*16*] [*17*] [*18*] [*19*] [*20*] [*21*] [*22*] [*23*] [*24*] [*25*] [*26*] [*27*] [*28*] [*29*] [*30*] [*31*] [*32*] [*33*] [*34*] [*35*] [*36*] [*37*] [*38*] [*39*] [*40*] [*41*] [*42*] [*43*] [*44*] [*45*] [*46*] [*47*] [*48*] [*49*] [*50*]   [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel deset a dvanáct