Evanesence

Napsal Hudbametal.bloger.cz (») v úterý 24. 5. 2011 v kategorii Evanesence, přečteno: 3870×
Zaujalo mě : eetgo.cz = eet zdarma a onlineevanesence/evanesence.jpg

Biografie

Původ: Little Rock, USA

Žánr: Alternative metal
        Hard rock
        Gothic rock

Aktivní roky: 1998 - dodnes

Současní členové: Amy Lee
                          Terry Balsamo
                          Tim McCord
                          Troy McLawhorn
                          Will Hunt

Bývalí členové: William Boyd
                      Ben Moody
                      David Hodges
                      John LeCompt
                      Rocky Gray

Vydavatel: Wind-up

Oficiální stránky: www.evanesence.com

Diskografie

Album

2006 - The Open Door
2004 - Special 2004
2003 - Fallen
2003 - Going Under
2003 - Not For Your Ears
2000 - Origin
1999 - Sound Asleep
1998 - Evanescence

Singl

2004 - Everybody's Fool
2003 - BMTL AUS

Live

2004 - Anywhere But Home (Live in Paris)

Demo

2002 - Demos 2001-2002
1998 - Demos 1997-1998

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad
Facebook MySpace Google Twitter Topčlánky.cz Linkuj.cz Jagg.cz Vybrali.sme.sk Del.icio.us

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
[*1*] [*2*] [*3*] [*4*] [*5*] [*6*] [*7*] [*8*] [*9*] [*10*] [*11*] [*12*] [*13*] [*14*] [*15*] [*16*] [*17*] [*18*] [*19*] [*20*] [*21*] [*22*] [*23*] [*24*] [*25*] [*26*] [*27*] [*28*] [*29*] [*30*] [*31*] [*32*] [*33*] [*34*] [*35*] [*36*] [*37*] [*38*] [*39*] [*40*] [*41*] [*42*] [*43*] [*44*] [*45*] [*46*] [*47*] [*48*] [*49*] [*50*]   [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel pět a jedenáct