Lordi

Napsal Hudbametal.bloger.cz (») v úterý 24. 5. 2011 v kategorii Lordi, přečteno: 15521×
Zaujalo mě : eetgo.cz = eet zdarma a onlinelordi/lordi.jpg

Biografie

Původ: Rovaniemi, Finsko

Žánr: Heavy metal
        Hard rock
        Horror rock

Aktivní roky: 1991 - dodnes

Současní členové: Mr. Lordi - Tomi (Petteri) Putaansuu
                          Amen - Jussi Sydänmaa
                          OX - Leena Peisa
                          Awa - Samer el Nahhal
                          Otus

Bývalí členové: G-Stealer - Sami Keinänen
                      Magnum - Sami Wolking
                      Kalma - Erna Siikavirta
                      Enary - Nako Hurme
                      Kita - Sampsa Astala

Vydavatel: Sony BMG Finland
               Drakkar Entertainment
               The End Records

Oficiální stránky: www.lordi.fi

Diskografie

Alba

1993 - Napalm Market
1999 - Bend Over and Pray the Lord
2002 - Get Heavy
2004 - The Monsterican Dream
2005 - The Monster Show
2006 - The Arockalypse
2008 - Deadache
2009 - Zombilation – The Greatest Cute
2010 - Babez for Breakfast

Singly

2002 - Would You Love a Monsterman?
2003 - Devil is a Loser
2004 - Blood Red Sandman (EP)
2004 - My Heaven is Your Hell
2006 - Hard Rock Hallelujah
2006 - Who's Your Daddy?
2006 - Would You Love A Monsterman? 2006 version
2006 - It Snows In Hell
2007 - They Only Come Out At Night
2008 - Beast Loose In Paradise
2008 - Bite It Like A Bulldog
2008 - Deadache
2010 - This is Heavy Metal

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad
Facebook MySpace Google Twitter Topčlánky.cz Linkuj.cz Jagg.cz Vybrali.sme.sk Del.icio.us

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
makynka..;) z IP 78.102.204.*** | 29.1.2012 18:09
NO vííš...Nic moc tady nemááš..;) Jestli chceš publicitu...měl-a bys tu mít víc obrázků...;) Nechci se do tebe plííct ale tohle je trochu Vadný..smile**smilesmilesmile
Nemyslííš..?


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
[*1*] [*2*] [*3*] [*4*] [*5*] [*6*] [*7*] [*8*] [*9*] [*10*] [*11*] [*12*] [*13*] [*14*] [*15*] [*16*] [*17*] [*18*] [*19*] [*20*] [*21*] [*22*] [*23*] [*24*] [*25*] [*26*] [*27*] [*28*] [*29*] [*30*] [*31*] [*32*] [*33*] [*34*] [*35*] [*36*] [*37*] [*38*] [*39*] [*40*] [*41*] [*42*] [*43*] [*44*] [*45*] [*46*] [*47*] [*48*] [*49*] [*50*]   [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel dvě a dvanáct