Within Temptation

Napsal Hudbametal.bloger.cz (») ve čtvrtek 5. 5. 2011 v kategorii Within Temptation, přečteno: 5467×
Zaujalo mě : eetgo.cz = eet zdarma a onlinewithin-temptation/within-temptation.jpg

Biografie

Původ: Nizozemsko

Žánr: Alternative metal
          Symphonic metal
          Doom metal
          Gothic metal

Aktivní roky: 1996 - dodnes

Současní členové: Sharon den Adel
                               Robert Westerholt
                               Ruud Adrianus Jolie
                                Jeroen van Veen
                               Martijn Spierenburg

Bývalí členové: Ivar de Graaf
                          Martijn Westerholt
                          Michiel Papenhove
                           Jelle Bakker
                          Ciro Palma
                          Dennis Leeflang
                          Richard Willemse
                          Stephen van Haestregt

Vydavatel: -

Oficiální stránky: www.within-temptation.com

Diskografie

1997 - Enter
1998 - The Dance
2000 - Mother Earth
2004 - The Silent Force
2007 - The Heart Of Everything
2007 - The Howling (vydáno pouze v USA)
2009 - An Acoustic Night At The Theatre

DVD

2003 - Mother Earth Tour
2005 - The Silent Force Tour

Kompilace

2008 - Black Symphony
2011 - The Unforgiving

Singly

           Aquarius
1997 - Restless
2000 - Our Farewell
2001 - Ice Queen
2003 - Mother Earth
2003 - Running Up That Hill
2004 - Stand My Ground
2005 - Memories
2005 - Angels
2007 - What Have You Done
2007 - Frozen
2007 - The Howling
2007 - All I Need
2008 - Forgiven
2009 - Utopia

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad
Facebook MySpace Google Twitter Topčlánky.cz Linkuj.cz Jagg.cz Vybrali.sme.sk Del.icio.us

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
[*1*] [*2*] [*3*] [*4*] [*5*] [*6*] [*7*] [*8*] [*9*] [*10*] [*11*] [*12*] [*13*] [*14*] [*15*] [*16*] [*17*] [*18*] [*19*] [*20*] [*21*] [*22*] [*23*] [*24*] [*25*] [*26*] [*27*] [*28*] [*29*] [*30*] [*31*] [*32*] [*33*] [*34*] [*35*] [*36*] [*37*] [*38*] [*39*] [*40*] [*41*] [*42*] [*43*] [*44*] [*45*] [*46*] [*47*] [*48*] [*49*] [*50*]   [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel sedm a šest